Családi programok

MASZK Egyesület – Színjátszó workshop

Nagy és kicsi primadonnák, bonvivánok, dráma hercegek és hercegnők próbálhatják ki magukat a világot jelentő deszkák fellépőjén, azaz a MASZK drámajáték workshopján. A 8-14 éves korosztálynak szánt foglalkozás egy közös játék, ami bevezet a színjátszás világába. A workshop vezetői Csikász Ágnes és Hlinyánszky Doma.

Ledpuppets bábjáték

A Ledpuppets formáció tavaly elvarázsolta fénybábjaival a Trilla közönségét. Idén a tengerek világa elevenedik meg a különleges előadáson – napnyugta után. Kishalak táncát, a félelmetes barrakudát, Nautilusz relytélyes világát csodálhatják kicsik és nagyok, ezen a rendhagyó szabadtéri bábelőadáson. Kikerekedett szemek és nyitva maradt szájak gyakori előfordulása várható.

Ethnosound élménydobolás

Csak egy ütéssel kezdődik, és eksztatikus örömdobolás a vége – röviden így zajlik egy Ethnosound dobworkshop. Bárkit bármikor bevezetnek a ritmusok és a közös zenélés örömteli világába at Ethnosound gyakorlott dobosai – a Trillán szombaton próbálhatjátok ki az endorfintermelő kalandot.

“Alapozó” – Zenés népi kvíz

Tudsz csujogatni? Megy a csapásolás? Tudod, mi a botoló? Te vagy a legnagyobb folk arc a vidéken? Ha kicsit is konyítasz a népi kultúrához vagy kipótolod kreativitással, a Folk Kocsma Kvíz neked, azaz nektek való. 4-7 fős baráti társaságokat várunk a Hagyományok Háza játékos vetélkedőjén, persze a jutalom (és az elismerés) sem marad el.

Kenderkóc népi játszóház

Ötletes játékok természetes anyagokból: a Brunszvik kertben dió gurítás és horgászat várja a kisebbeket, gólyaláb és hordólovaglás a nagyobbakat. A felnőttek a célbadobást, vagy az óriás malom játékot próbálhatják ki, a legkisebbeknek babasarok dukál, csodaszép játékbútorokkal. Hagyományos kézműves technikákat is kipróbálhattok a minden korosztálynak megfelelő foglalkozásokon. A tavalyi Trilla egyik favoritja a Kenderkóc játszósarok, egy biztos pont ahol a babák és gyerekek jót játszanak, a szülők pedig pihenhetnek.


Warning: date() expects parameter 2 to be int, string given in /data/f/7/f72fed88-bb37-47a9-9d6e-3056c30dd943/trillafesztival.hu/web/wp-content/themes/trilla/template-parts/_programok.php on line 72

Warning: date() expects parameter 2 to be int, string given in /data/f/7/f72fed88-bb37-47a9-9d6e-3056c30dd943/trillafesztival.hu/web/wp-content/themes/trilla/template-parts/_programok.php on line 73

Warning: date() expects parameter 2 to be int, string given in /data/f/7/f72fed88-bb37-47a9-9d6e-3056c30dd943/trillafesztival.hu/web/wp-content/themes/trilla/template-parts/_programok.php on line 76

Programok